Arvonnan säännöt

osallistu arvontaan!

 Arvomme kaikkien tarjouspyyntölomakkeen täyttäneiden kesken kolme (3) MoccaMaster H741A0 (musta) -kahvikeitintä.

Arvontaan voi osallistua täyttämällä puhdaskatto.fi tai hlpinta.fi sivustoilla olevan  tarjouspyyntö- tai muun vastaavan lomakkeen. Kilpailuun saavat osallistua vähintään 16 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Arvonnan järjestää HL PINTA / TUNI OY
Puhdaskatto.fi sivusto on Tuni Oy:n sisarsivusto.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Kilpailua voidaan mainostaa Facebookissa, mutta kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa kilpailun Järjestäjän käyttöön, ei Facebookille.

Järjestäjän vastuu: Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun sivulla.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä palvelun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä maksua tai ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvonta suoritetaan 31.11.20 mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostiin tai annettuun puhelinnumeroon. Arvontaan osallistuja vastaa tietojen oikeellisuudesta.